Åbent hus

Søndag den 1. september 2019  kl. 10-13 slår Nyt Hospital Herlev dørene op og inviterer indenfor i nybyggeriet.

• Kom på rundvisning i nybyggeriet
  • Nyd en kop kaffe i den nye Grønnegård
  • Kom ind og se Center for Fordybelse og Tro
  • Hør om byggeriet af Skandinaviens største diabetescenter
  • Få målt dit blodsukker og kolesteroltal
  • Få en snak med en sygeplejerske om diabetes

Kom på guidet rundvisning i nybyggeriet
På rundvisningen kommer du bl.a. ind i Kvinde-Barn-Centeret og ser børnenes egen have, ser en sengestue i Akuthuset og den nye akutmodtagelse. Rundvisningen foregår i hold, og hver tur tager ca. 30 min. Da der er tale om en byggeplads, er rundvisningen ikke egnet for gangbesværede. Børn skal være fyldt seks år og følges med en voksen for at komme med rundt.
Vi mødes ved hospitalets nye hovedindgang.

Nyd en kop kaffe i den nye Grønnegård
Den nye Grønnegård som omkranser auditorierne og forbinder det nye byggeri med det eksisterende hospital, er nu næsten færdig. Der er plantet 500 træer og buske og over 50 forskellige sorter.
Kom ind og se den frodige have som både rummer prydbuske og frugttræer.
Inde i Grønnegården byder vi på en kop kaffe og en småkage.
Indgang via hospitalets nye hovedindgang.

Hør om byggeriet af Skandinaviens største diabetescenter
I Grønnegården står repræsentanter fra Steno Diabetes Center Copenhagen klar til at fortælle om byggeriet af det nye diabetescenter ved Herlev Hospital.
Her kan du også få målt dit blodsukker og kolesteroltal og få en snak med en sygeplejerske om diabetes.

Få en snak med er regionspolitiker
I Grønnegården kan du også møde en politiker fra regionsrådet som står klar til at svare på din spørgsmål.

Center for Fordybelse og Tro
I juni måned indviede vi Center for Fordybelse og Tro. Centeret indeholder et kirkerum, et muslimsk bederum og et neutralt rum helt uden religiøse symboler.
Kom ind og se CFT og får evt. en snak med hospitalets præst eller koordinator af etnisk ressource team om hvordan patienter, pårørende og ansatte bruger CFT.
Søndag den 1. september vil der være adgang til CFT både via Grønnegården og Behandlingsbygningen.