Åbent hus

Velkommen til åbent hus på Herlev Hospital, søndag den 3. september kl. 10-13.
Der vil være rundvisninger og aktiviteter for hele familien. Kom f.eks. op på taget af Danmarks højeste bygning og kig ud på nybyggeriet, lær hjertemassage, få smagsprøver på patientmaden og meget, meget mere.

Program:

• Kom op på taget af Danmarks højeste bygning
    • Fra taget kan du se ned på byggepladsen. Der står en projektleder klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle om byggeriet af det nye Kvinde-Barn-Center og Akuthuset.
  • Se ind i en ambulance og en akutlæge-bil (Parkering 3)
  • Prøv at sidde bag rattet i en rigtig lastbil (Parkering 3)
    • Lastbilchaufførerne står klar til bl.a. at fortælle børnene om hvad man som blød trafikant skal være opmærksom på, når man møder de store kørertøjer i trafikken og ved byggepladsen.
  • Kom ind i en 1:1 model af fremtidens sengestue (Parkering 2)
    • Se, hvordan de nye enestuer med tilhørende bad og toilet kommer til at se ud. Der står en projektleder klar til at fortælle om de nye sengestuer og indretning af dem.
  • Se de hemmelige tunneler
    • Guidet tur med afgang fra forhallen kl. 10:15, 10:30, 10:45, 11:00, 11:15, 11:30, 11:45, 12:00, 12:15, 12:30. Der er et begrænset antal pladser på rundvisningerne.
  • Få en rundvisning på rensningsanlægget
    • Mødested ved indgangen til rensningsanlægget. Der er rundvisning kl.10:15, 10:45, 11:15, 11:45, 12:15. Der er et begrænset antal pladser på rundvisningerne.

Forhallen og Store Mødesal:

• Få smagsprøver på patientmaden
  • Få målt dit blodsukker - og hør, hvordan du lever med diabetes
  • Lær mere om kulhydrater i kosten
  • Bliv klogere på astma og allergi
    • Få testet din lungefunktion
    • Hør mere om, hvordan man udfører en allergitest
  • Se en neonatalstue
    • Se, hvordan de nye neonatalstuer indrettes med kuvøse, apparatur og seng til mor
  • Lær hjertemassage
  • Få målt din fedtprocent og få en snak med en diætist om BMI og sund kost for dig.
  • Gæt en sygdom
  • Få en god kop kaffe ved kaffevognen
  • Se udstilling af Nyt Hospital Herlev
    • Få et overblik over alle de nye bygninger, som i øjeblikket bygges på hospitalet.
  • Se udstilling af Steno Diabetes Center Copenhagen
    • I 2018 begynder byggeriet af Steno Diabetes Center Copenhagen på Herlev Hospital. Se, hvordan det nye center kommer til at se ud.
  • Mød regionsrådspolitiker Marianne Stendell og hospitalsdirektør Klaus Lunding
  • Vær med i en konkurrence om hospitalsbyggeri – vind to biografbilletter