Åbent hus

Søndag den 1. september 2019  kl. 10-13 slår Nyt Hospital Herlev dørene op og inviterer indenfor i nybyggeriet

• Kom på rundvisning i nybyggeriet
  • Nyd en kop kaffe i den nye Grønnegård
  • Kom ind og se Center for Fordybelse og Tro

Rundvisning i nybyggeriet
Nyt Hospital Herlevs projektledere giver guidede ture i det nye byggeri.
Rundvisningen er ikke egnet for gangbesværede og børn skal være over 6 år og i følgeskab med en voksen.

Kom ind i den nye Grønnegård
Den nye Grønnegård som omkranser auditorierne og forbinder det nye byggeri med det eksisterende hospital, er nu næsten færdig. Der er plantet 500 træer og buske og over 50 forskellige sorter. Kom ind og se den frodige have som rummer prydbuske og frugttræer.
Inde i Grønnegården byder vi også på en kop kaffe og en småkage

Center for Fordybelse og Tro
I juni måned indviede vi Center for Fordybelse og Tro. Centeret indeholder et kirkerum, et muslimsk bederum og et neutralt rum helt uden religiøse symboler.
Kom ind og se CFT og får evt. en snak med hospitalets præst og koordinator af etnisk ressource team om hvordan patienter, pårørende og ansatte bruger CFT.
Søndag den 1. september vil der være adgang til CFT både via Grønnegården og Behandlingsbygningen.