Om P-huset

Når det nye parkeringshus slår dørene op, bliver det med 11 forskudte dæk fordelt på fem etager mod nord og seks etager mod syd. Parkeringshuset får plads til 524 biler.  

Facaden på det nye parkeringshus udføres i stærkmetal som er anodiseret i en mørk bronze-nuance og som harmonerer med facaderne på hospitalets øvrige nybyggeri.

Ved at vinkle og forskyde strækmetalpladerne gives der en levende facade, der opleves forskelligt fra forskellige vinkler. 

Et P-hus i grønne omgivelse
Det nye parkeringshus bygges syd for hospitalets nye Akuthus og bliver omgivet af grønne områder. For at skabe en blød og levende overgang fra det grønne landskab som omgiver parkeringshuset, bliver det grønne element også en integreret del af parkeringshuset. Stedsegrønne klatreplaner der vokser op ad facaden skal danne en grøn base.  

Byggeriet begyndte maj 2017 og forventes at stå klar til ved årsskiftet 2017/2018.

Placering
P-hus placering NytHospitalHerlev.jpg

Redaktør