Personaletilbud

Som ansat har du mulighed for at benytte dig af en række personaletilbud.

​​

Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark men fx også i Berlin og andre spændende metropoler.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

Rabatportal

Når du er ansat i Region Hovedstaden har du mulighed for at få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

​Transport

Erhvervskortet

Du kan få rabat på offentlig transport gennem Erhvervskortet. Det kræver dog en ansættelse på fremadrettet minimum 12 mdr. og trækkes over lønsedlen. 

Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneLæs mere i folder om erhvervskortet (pdf - åbner i nyt vindue)

El-biler

Der er opsat ladestandere på alle regionens hospitaler og Regionsgården i Hillerød som du kan få rabat til. Når du er startet i din nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

Motion og kultur

Hvert år er der ca. 6500 kolleger der løber med i DHL-stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er en både sund og hyggelig måde at være sammen med sine kolleger på. 

Herlev og Gentofte Hospital har derudover en række forskellige personaletilbud, du kan benytte dig af til favorable priser:

Sportsforening

Som medlem af Sportsforeningen kan du bl.a. træne i motionscenter, gå til badminton, yoga, pilates, dans, deltage på skiture, fisketure mm.

Sundhedsfremmehold - fysisk træning v/ fysioterapeut

Sundhedsfremmeholdet er et gratis tilbud med fysisk træning af hele kroppen - på et niveau, hvor alle kan følge med.  

Kunstforening

Kunstforeningen arrangerer udflugter, udstillinger og holder en årlig generalforsamling, hvor medlemmer kan deltage i udlodning af kunst. 

Hospitalskor

Hospitalskoret mødes og synger sammen under ledelse af en professionel korleder, ligesom de med mellemrum holder små koncerter.

Massageordning

Du har mulighed for at få massage af professionelle massører.  

Cykelcafé

Få din cykel repareret, mens du er på arbejde.

​Læs mere på intranettet

Når du er ansat i Region Hovedstaden, får du adgang til intranettet. Der kan du finde mere information om de forskellige tilbud og rabataftaler.
Redaktør