Fælles Introduktion for alle nyansatte

Fælles Introduktion for nyansatte på Herlev og Gentofte Hospital​​ foregår på grund af corona-epidemien via film til og med september 2021. Fra oktober foregår den Fælles Introduktion igen med fysisk fremmøde.

Til og med september 2021: Fælles Introduktion via film

Fra april 2020 og frem til og med september 2021 er alle fælles introduktioner med fysisk fremmøde aflyst som følge af corona-epidemien.

Starter du på Herlev og Gentofte Hospital i denne periode får du i stedet en introduktion via film:

  • Først ser du en obligatorisk film, hvor direktionen giver en introduktion til Herlev og Gentofte Hospital, bl.a. hospitalets profil, ambition og aktuelle indsatser.

  • Når du har set den obligatoriske film, har du mulighed for at få en kort introduktion til din fællestillidsrepræsentant - også på film.
Det tager sammenlagt 10-11 minutter at se begge film.

Filmene ligger som e-læring i regionens Kursusportal. Din afdeling tilmelder dig, og du modtager derefter en mail med link til e-læringen.

Fra oktober 2021: Fælles Introduktion med fysisk fremmøde

Den Fælles Introduktion finder sted nogle uger efter, du er startet. Direktionen glæder sig til at se dig og give dig yderligere indblik i din nye arbejdsplads. Har du i løbet af de første uger på dit nye arbejde tænkt over noget, du gerne vil spørge Direktionen om, så har du også mulighed for det.

Den Fælles Introduktion er obligatorisk - din afdeling tilmelder dig.

Program

  • Kl. 13.00-14.30:
    Introduktion v/ hospitalsdirektionen og en afdelingsleder – med mulighed for dialog og spørgsmål undervejs

  • Kl. 14.30-15.00: 
    Mød din fællestillidsrepræsentant

Bus fra Gentofte

Arbejder du på Gentofte-matriklen, kan du tage en shuttle-bus til Herlev Hospital. Bussen kører fra Gentofte Hospitalsvej 10A kl. 12.30. Se kort over Gentofte Hospital. Hvis du er i bil, er du selvfølgelig også velkommen til at køre selv.

Find vej til Herlev Hospital

Find vej-information og kort over Herlev Hospital finder du på hospitalets hjemmeside: Find vej til Herlev Hospital

Redaktør