2018 Forskningens Dag - Herlev og Gentofte Hospital

Forskningens Dag 2018 blev afholdt 30. oktober 2018 - få et lille indblik i hvordan dagen forløb nedenfor

​94 forskere fra hospitalet præsenterede abstracts på storskærme, mens otte var udvalgt til at præsentere deres forskning mundtligt i Store Auditorium på Herlev.

Undervejs blev der battlet på uhyrlige påstande, og kampen mellem Børge Nordestgaard og klinisk lektor Kim Wildgaard bølgede frem og tilbage og endte med, at Børge, som stod for synspunktet, at ph.d- studerende ER curlingsten, fik flyttet 12 stemmer over i sin favør og endte med at vinde sms-afstemningen og kampen knebent med resultatet 59 for synspunktet og 56 imod.

Dagens anden diskussions-fight stod mellem to professorer, nemlig Henrik Ullum og Thorkild Sørensen. Påstanden var ’Det danske genomcenter er perleporten til sundhed og helse i Danmark'. Kampen på ord blev vundet af Henrik Ullum, som stod for ja-siden i dén diskussion. 

Og vinderne blev …

Det blev Karen Ruben Husby, som løb af med 25.000 kr. for sin mundtlige præsentation med overskriften ’Kirurgisk behandling af uterusprolaps: en sammenligning af vaginale operationsteknikker’.

Prisen på 10.000 kr. for en fremragende e-posterpræsentation landede hos Camilla B. Sørensen for præsentation af studiet ’Exposure and Response prevention i a large Danisk clinical cohort of children and adolescents with Tourette Syndrome.' 


Redaktør