​​​

Jagten på kuren mod kræft (Podcast)

​Overlæge Benny Vittrup giver dig et historisk blik på lægevidenskabens stræben efter at finde en helbredende kur mod kræft frem til i dag. Med nedslag på nogle af de store gennembrud. Hør bl.a. hvordan den tyske tekstilindustri, et kemisk krigsvåben og genteknologiske gennembrud har sat sine præg på udviklingen.

Du kan lytte til podcasten om jagten på kuren mod kræft her​ eller finde den på Apple Podcast, Google Podcast eller Spotify.

Beskrivelse af podcast: ​

​Kræft. Gennem tiden har sygdommen udviklet sig fra at være uden navn, til at være noget de fleste mennesker har et forhold til og mange har tæt inde på livet. Samtidig er de værktøjer, der er til rådighed for at bekæmpe sygdommen blevet langt mere sofistikerede – og mere talrige end dengang for flere tusind år siden, hvor de første skriftlige optegnelser af den, på daværende tidspunkt, unavngivne sygdom stammer fra.

Varighed: 23:31 min.​

Medvirkende: Overlæge Benny Vittrup har siden 1982 beskæftiget sig med kræft som læge - de seneste mange år på Herlev Hospital, hvor han og afdelingen både har fulgt og bidraget til udviklingen.


Redaktør