Vil du deltage i et forskningsprojekt om inflammatoriske hudsygdomme?

Vi søger raske forsøgspersoner og patienter med mild til svær psoriasis til et forskningsprojekt som har til formål at undersøge årsagen til udvikling af hudsygdom samt finde gode metoder til at underkategorisere sygdommene og sikre markører for effekt af behandling.

Vent...

​Kriterier for at deltage​

Vi har brug for både 18-75-årige raske forsøgsdeltagere samt patienter med mild til svær psoriasis, for at kunne sammenligne om der er forskel på de forskellige grupper.

Forløb​

For at deltage skal du møde op til et enkelt besøg af ca. 45-60 minutters varighed på Afdeling for Allergi, Hud- og Kønssygdomme på Gentofte Hospital. Her vil der blive taget en blod- og hudprøve. Nogle forsøgspersoner vil blive tilbudt at deltage i en forlænget del af studiet, som strækker sig over 5 år (1 besøg/år).

Honorar / Godtgørelse​

Der betales ulempegodtgørelse svarende til 500 DKK samt transportgodtgørelse efter statens takster. Ulempegodtgørelse er skattepligtige.

Hvem står bag?​

Projektet er støttet af LEO Fonden, og godkendt af den Videnskabsetiske komité (H-21032986). 

BIOSKIN
Afdeling for Allergi, Hud- og Kønssygdomme, Herlev og Gentofte Hospital,
Gentofte Hospitalsvej 15, Opg. 15, 1. sal
2900 Hellerup


​​

​​Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger som for eksempel dit cpr-nummer eller oplysninger om dit helbred eller sygdomsforløb, skal du skrive til os via en sikker forbindelse.

For yderligere information og interesse for deltagelse i forsøget er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 38 67 32 26.​​

Skriv sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med MitID)​​Har du generelle spørgsmål, kan du skrive en besked til os (send ikke følsomme og fortrolige oplysninger)​


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor