​​​

Parkeringsregler på Herlev Hospital

Ofte kan det være svært at finde en plads til parkering på hospitalets område. Det kan derfor være en god ide, hvis du sætter god tid af til det.​​​

​​Det er gratis at parkere på Herlev Hospital.

Parkeringsregler

På Herlev Hospital har vi en aftale med ParkZone om kontrol af vores parkeringsområder. Formålet er, at sikre at patienter og pårørende kan parkere så tæt på de opgange, de er henvist til. Samtidigt pågår der mange byggerier på Herlev Hospital, og ordningen hjælper os ligeledes til at patienter og pårørende kommer så lidt i berøring med byggepladser og byggepladstrafik som muligt.

​​Tidsbegrænset parkering

Der er opsat skilte, der angiver parkeringsreglerne på hospitalets matrikel.
En del af parkeringen er tidsbegrænset i dagtimerne på hverdage mellem kl. 7.30-16.00. Områderne P1, P2, P4, P5, P6 og P10 er alle områder med tidsbegrænset parkering.

Pladserne uden tidsbegrænsning finder du på P3, P5 (P-Kælder Steno), P7 og P9 (P-huset), her kan du holde hele dagen uden at stille din P-skive.

Ambulante (ikke indlagte) patienter

Er du patient og skal til kontrolbesøg på en klinik, anbefaler vi at du parkerer på en af de tidsbegrænsede parkeringspladser, som findes foran de fleste opgange. Er din behandling længere end 3 timer kan du med fordel parkerer på pladserne som er uden tidsbegrænsning.

Er du patient og har en bil med et handicapskilt må du frit parkere på pladserne som er afmærket til handicap-parkering. Er pladserne optaget, må biler med gyldigt handicapskilt parkeres på de øvrige parkeringspladser – dog ikke på specielt afmærkede pladser til fx ambulance, politi, taxa eller sygetransport.

Pårørende og gæster

Er du pårørende eller gæst til en på hospitalet kan du bruge de tidsbegrænsede pladser. Hvis du på forhånd ved at dit besøg er længere end 3 timer, kan du med fordel parkere på pladserne som ikke har tidsbegrænsning.

Indlagte patienter

Skal du til hospitalet og indlægges anbefales det, at du parkerer på de pladser som er uden tidsbegrænsning.

Sygetransportpladser

Sygetransportpladserne må kun benyttes af dem, der er godkendt til sygetransport for Region Hovedstaden.

Elbiler

På Herlev Hospital finder du ladestandere fra både EON og Clever. Ladestanderne er placeret under overdækningen på P2 og i P-huset (P9).

Parkeringskontrol

Vær opmærksom på, at der går parkeringsvagter på området. Ved overtrædelse af parkeringsreglerne, kan du risikere at modtage en kontrolafgift. Prisen på denne afgift er 650 kr. ved "normale" overtrædelser og 1.300 kr. ved parkering på en handikapplads uden gyldigt handicapkort.

Kontakt og klagemulighed

Øvrige henvendelser vedrørende parkering

Parkeringsadministrationen
Center for Ejendomme
Gentofte Hospitalsvej 20B
2900 Hellerup

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger som for eksempel dit personnummer, skal du skrive til os på en sikker forbindelse.       
  
 Klik her for at sende sikker digital post til ParkeringsadministrationenHar du generelle spørgsmål, der ikke indeholder følsomme og fortrolige oplysninger, kan du skrive til Center for Ejendomme i Region Hovedstaden via e-mail.
Redaktør