Når du skal i Ambulatoriet

​​​​

​Forplejning
Du er velkommen til at medbringe mad og drikke hjemmefra. I venterværelset er mulighed for  koldt vand og  varme drikke fra en automat.

Hvad skal du medbringe?
Når du møder i Ambulatoriet skal du medbringe:
  • Indkaldelsesbrev
  • Sundhedskort
  • Jounaloplysningskema (bilag til indkaldelsesbrevet)

Det er også en god ide at medbringe en bog, PC, tablet eller anden underholdning. 


Kontaktperson
Hvis du har mere end et ambulant besøg, får du tilknyttet en sundhedsfaglig kontaktperson. Læs mere i patientpjecen Sundhedsfaglige kontaktpersoner


Mobildækning
Du kan desværre opleve at mobildækningen er meget svag ved Ambulatoriet og på gangene i behandlingsbygningen.  Har du brug for at ringe, og du ikke kan få signal, skal du gå ud i elevatorområdet. Har du brug for at komme på internettet, kan du få adgang til hospitalets trådløse internet. Koden kan du få hos sekretæren i receptionen.

Mødetid
Hvornår du skal møde, står i dit indkaldelsesbrev. Når du kommer til Ambulatoriet, henvender du dig til sekretæren i receptionen, som registrerer, at du er kommet.

Bliver du forhindret i at komme, skal du så tidligt som muligt melde afbud​.

Pårørende
Du er velkommen til at tage en pårørende med til din undersøgelse i ambulatoriet. Det kan være en god ide, at I er to til at høre og huske de informationer, I får under din undersøgelse. 

Toilet
Toilettet finder du  på gangen i kvadrat G7

Ventetid
Der er flere stuer, hvor vi undersøger patienter. Derfor kan du ikke forvente, at du bliver indkaldt i den rækkefølge, du er mødt.

Der kan være ventetid. Vi forsøger at undgå ventetid, men desværre opstår der ind i mellem akutte situationer, det kan bl.a. være:

  • Akutte patienter
  • Patienters behov for ekstra tid
  • Ekstra undersøgelser
Sekretæren eller en sygeplejerske vil komme ud i venteværelset og meddele, når der er ventetid.
Redaktør