Når du skal indlægges

​Vi håber din indlæggelse på Sengeafsnittet forløber tilfredsstillende, og at oplysningerne her på  siden kan være en hjælp

På Onkologisk Sengeafsnit er vi specialister i at behandle kræftsygdomme og i at finde den behandling og pleje, der kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi lægger stor vægt på, at du som patient føler dig tryg og er godt informeret under indlæggelsen. Du skal med andre ord bare spørge, hvis der er noget , du er i tvivl om.

Akut indlæggelse
Når du bliver indlagt akut på Onkologisk Sengeafsnit via ambulance eller akutmodtagelse vil vi løbende orientere dig om, hvad der skal ske. Sammen med dig finder vi ud af, hvilke ting, du har brug for under indlæggelsen, og hvordan det kan anskaffes. 


Indkaldelsesbrev - planlagt indlæggelse
Når du venter på at blive kaldt til indlæggelse på Onkologisk Afdeling, får du på et tidspunkt et indkaldelsesbrev fra os med oplysninger om, hvor og hvornår du skal møde.
 
Læs venligst indkaldelsesbrevet grundigt. I indkaldelsesbrevet vil der blandt andet stå, om du skal møde fastende.
 
Tag en pårørende med
Det kan være en hjælp at have et familiemedlem eller en god ven eller veninde med ved indlæggelsen og til samtaler med personalet.
 
Husk at melde dig syg
Inden du skal indlægges, skal du huske at melde dig syg. Allerede den første sygedag skal du sygemelde dig hos din arbejdsgiver ifølge loven om sygesikring. 
 
Er du ledig skal du straks sygemelde dig på www.jobnet.dk
 
Husk at medbringe
 
  • dit indkaldelsesbrev - med besked om mødested og mødetid
  • dit sundhedskort (sygesikringsbevis)
  • toiletsager, morgenkåbe, hjemmesko og eventuelt skiftetøj
  • din medicin
  • eventuelle hjælpemidler som f.eks. briller, høreapparat og stok
  • telefonnumre og adresser på pårørende
  • læsestof, håndarbejde eller lignende
  • telefon og oplader
  • hvis du har spørgsmål, er det en god idé at medbringe dem på skrift.
​Her skal du henvende dig 
Når du ankommer til hospitalet, skal du henvende dig direkte til Onkologisk Sengeafsnit, opgang 104, etage 17. Du kan eventuelt spørge i Informationen i forhallen. 

Aflysning
Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig ringe til os så hurtigt som muligt og aftale en anden tid på tlf. 38 68 31 68
 
Transport
Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet, når du bliver indlagt eller udskrevet. Hvis lægen vurderer, at du på grund af dit helbred ikke kan bruge offentlige transportmidler, s​ørger og betaler hospitalet for den rette transport.
Læs mere om transport​

Parkering
Vær opmærksom på parkeringsskiltene. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder de angivne tidsbegrænsninger, eller hvis du parkerer udenfor de afmærkede områder. Hospitalet påtager sig ikke ansvaret for din bil under parkeringen.
Læs mere om pa​rkering​​

Dine personlige ejendele
Vi fraråder, at du tager større pengebeløb, smykker og lignende med på sygehuset. Hvis du er nødt til at medbringe værdigenstande og penge, så er der mulighed for at deponere det på hospitalet. Spørg os gerne om det.
Sygehuset påtager sig i øvrigt desværre ikke ansvaret for dine medbragte ejendele og værdigenstande.


 

Redaktør