Om Onkologisk Dagafsnit

​Opgang 104, etage 17

Der er sygeplejesker og en læge knyttet til Dagafsnittet. Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om

Dagafsnittets åbningstider

Dagafsnittet har åbent for behandling mandag til fredag fra klokken 7.00 - 17.00.

Telefontid

Mandag - fredag klokken 8.00 - 15.00
Telefon 38 68 30 08

Hvem behandles i Dagafsnittet?

Det er hovedsageligt patienter, som har et eller flere sarkomer, der er tilknyttet Dagafsnittet.  

Fordele ved Dagafsnittet

Du kan sidde eller ligge i Dagafsnittets rolige omgivelser og få behandling uden at være indlagt. Dagafsnittets stuer er indrettet sådan, at mellem 4-6 patienter kan få behandling. Behandlingsstolene er designet, så man både kan ligge og sidde behageligt i dem.

Når du behandles på Dagafsnittet, får du mange af de samme goder, som vores indlagte patienter får. Det vil for eksempel sige, at du får mad fra buffeten.

TV og Internetadgang

Som patient på Dagafsnittet har du mulighed for at se fjernsyn og  DVD. Der er også Internetadgang på stuerne.

Hensynet til medpatienterne

Når du er på Dagafsnittet beder vi om, at du tager hensyn til de øvrige patienter. Det gælder især, når du skal bevæge dig rundt på de fælles arealer. Vi opfordrer til at du som patient tager en morgenkåbe på. For eksempel, når du skal hente noget at drikke i vores vogn med drikkevarer eller hente mad ved buffeten.

Hygiejne, mad- og drikkevarer

På Senge- og Dagafsnittet har vi det, vi kalder en drikkevogn. Ved drikkevognen er både patienter og pårørende velkomne til at forsyne sig med varm kakao, vand, saftevand, juice, the, kaffe, men også med kage, småkager, frugt. sukker, marmelade, nutella og honning.

Det er dog vigtigt, at man har vasket sine hænder, inden man forsyner sig. Det er også muligt at bruge spritservietter eller håndsprit til at rengøre hænderne med. Begge dele kan du finde på drikkevognen.

Taber du noget på gulvet, så smid det ud og tag noget nyt i stedet.

Lækkerier til patienter

Der står køleskabe i opholdsrummene med energidrikke, fromage, marcipanbrød, juice, nødder med mere. Lækkerierne er til patienterne, som må tage lige, det de har lyst til. De pårørende henviser vi til kiosken i stueetagen.

Opbevaring af mad og fødevarer

Vi henstiller til, at du benytter det lille køleskab, der står i en af dagligstuerne. Det er beregnet til, hvis du har noget mad, du gerne vil have opbevaret. Husk at skrive stuenavn og dato på maden.
Køleskabet bliver dagligt kontrolleret. Hvis der ikke står stuenavn og dato på, bliver maden smidt ud af hensyn til hygiejnen.

Buffeten

Ved madvognen, som vi kalder buffeten, kan du bede om de retter, du nu har lyst til. Der hænger menukort på opslagstavlerne rundt om i afdelingen. Her kan du se, hvad der er på menuen den pågældende dag. 

Morgenmad serveres fra klokken    8.15 -   8.45
Frokost serveres                klokken 12.00 - 12.30
Aftensmad serveres fra   klokken 17.30 - 18.00

Pårørende og mad

Som pårørende er der mulighed for at spise med på Senge- og Dagafsnittet. Spisebilletter kan købes i mandag - fredag i Cafeen og koster 25 kr. pr. måltid.
Du kan også betale via Mobile Pay. Spørg personalet.
Hvis du som pårørende gerne vil spise med, så skal personalet have besked om det dagen før. Der er også den mulighed, at du venter med at tage mad, indtil alle patienter har fået, så behøver du ikke give besked dagen i forvejen. Ulempen er selvfølgelig, at der måske ikke er mere mad tilbage, men det er meget sjældent, det sker.
 

Kontakt - aflysning

Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig ringe til os på Senge- og Dagafsnittet så hurtigt som muligt. Se telefonnummeret øverst på siden her.

Transport

Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet, når du bliver indlagt eller udskrevet. Hvis lægen vurderer, at du på grund af dit helbred ikke kan bruge offentlige transportmidler, sørger og betaler hospitalet for den rette transport.
Læs mere om transport

Vær opmærksom på parkeringsskiltene. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder de angivne tidsbegrænsninger, eller hvis du parkerer udenfor de afmærkede områder. Hospitalet påtager sig ikke ansvaret for din bil under parkeringen.

Dine personlige ejendele

Vi fraråder, at du tager større pengebeløb, smykker og lignende med på sygehuset. Hospitalet påtager sig desværre ikke ansvaret for dine medbragte ejendele og værdigenstande.

Ledelsen i Onkologisk Dagafsnit

Overlæge Lene Sonne Mouritsen
Afdelingesygeplejerske Tanja Duelund Pallesen
Ledende lægesekretær Jannie Bistrup


Kontakt Onkologisk Dagafsnit

Redaktør