Rådgivning og vejledning

​Der er mulighed for rådgivning og vejledning, hvis du har kræft eller har en kræftsygdom tæt inde på livet.​​ Vi har samlet en række af de forskellige tilbud her

Onkologisk kontaktcenter
Ring til vores Onkologiske kontaktcenter, hvor 4 sygeplejersker er til rådighed med information, rådgivning og hjælp til dig, der bliver behandlet her og dine pårørende. Sygeplejerskerne har hver især stor erfaring i at behandle og pleje kræftpatienter.

Telefontid
Mandag - fredag  klokken 8.00 - 15.00

Rådgivninger i Kræftens Bekæmpelse​

I Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger landet over kan du møde op og tale med en rådgiver, deltage i en samtalegruppe, foredrag, kreative eller fysiske aktiviteter og meget mere. Alle er velkomne til at komme forbi eller ringe til rådgivningerne - der er gratis og for alle, der er berørt af kræft.

Kræftlinjen
Du kan få rådgivning over telefonen.
Kræftlinien:
Tlf. 80 30 10 30
Hverdage klokken 9.00 - 21.00
Lørdag-søndag ​klokken 12.00 - 17.00
Helligdage lukket

Film på tegnsprog om rådgivningstilbud hos Kræftens Bekæmpelse
Filmen  fortæller om Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud og er tegnsprogstolket. (filmen er til højre på siden).

Brevkassen - Kræftens Bekæmpelse
Skriv med en professionel rådgiver, hvis du har spørgsmål om kræft.

Eksperimentel behandling - second opinion ordningen
(Sundhedsstyrelsen) Om muligheden for henvisning til eksperimentel kræftbehandling i Danmark og i udlandet gennem second opinion-panelet.

Rådgivningen Børn, unge og sorg
Tilbuddene i Rådgivningen Unge & Sorg er mange. De imødekommer de unges forskellige problemer i forbindelse med forældres sygdom eller død. Unge kan her få hjælp både af professionelle behandlere og unge frivillige.

Der gives personlig rådgivning både individuelt og i grupper tilrettelagt efter individuelle behov. Man kan også modtage rådgivning via telefon og pr. e-mail. Derudover kan man via hjemmesiden chatte med andre unge i samme situation.


Redaktør