Opskrifter

Mad under kræftsygdom og behandling
Mad er en vigtig del af behandlingen, fordi det at få nok energi er medvirkende til at du kan undgå at få svækket din modstandskraft. Behovet for næringsstoffer er også højere, når man er syg og i behandling, end hvis man er rask.

Erfaringer fra patienter, pårørende, sygeplejersker, diætister og læger
Bogen Mad under Kræftsygdom og behandling er skrevet på baggrund af erfaringer fra patienter, pårørende, sygeplejersker, diætister og læger fra Onkologisk Afdeling, Herlev Hospital.

Den bedste ernæring og lindring af gener
I bogen kan du finde information om, hvordan du får den bedste ernæring, når du er syg. Der er gode råd om, hvordan du kan undgå eller lindre forskellige symptomer og gener i forbindelse med sygdommen og behandlingen, og der er dagkostforslag og opskrifter på forskellige drikke og retter.

Anbefalingerne følger den sidste nye viden på ernæringsområdet for patienter med kræftsygdom.

Vi håber, at opskrifterne vil være en hjælp til dig som patient og dig som pårørende.

Læs eller download: Mad under kræftsygdom og behandling



Redaktør