Det Rådgivende Brugerpanel

Onkologisk Afdeling har et Rådgivende Brugerpanel, som består af patienter, der har været - eller som er i behandling for kræft.  Panelet har gennem de seneste 9 år været med til at skabe forbedringer på en lang række områder.

IMG_0985Det Rådgivende Brugerpanel_Herlev hospital_Onkologisk_2015_11_12.jpg
Vil du hjælpe os med rådgivning og idéer via dine erfaringer som patient?
Vi søger nye medlemmer til vores velfungerende Rådgivende Brugerpanel på Onkologisk Afdeling, Herlev Hospital. Panelet har gennem de seneste 9 år været med til at skabe forbedringer på en lang række områder.

Kræftens Bekæmpelse hjælper med rekruttering til panelet og står til rådighed med en kontaktperson til medlemmerne i panelet.

Dine forudsætninger
  • Du er blevet behandlet på Onkologisk Afdeling på Herlev Hospital.
  • Dine erfaringer som patient i afdelingen ligger max. 5 år tilbage.
  • Du kan afsætte 2-8 timer om måneden afhængig af opgaven.
  • Du vil gerne anvende dine erfaringer og ideer til fælles bedste forkræftpatienter.
Om arbejdet i Det Rådgivende Brugerpanel
Der holdes ca. 4 møder om året med forudgående dagsorden.
Eksempler på opgaver: Rådgivning i forhold til patientansvarlig læge, pjecer, informations-tv og kommunikation mellem patienter, pårørende og personale.

Du vil blive introduceret til arbejdet og til Brugerpanelet, før du deltager på møderne..

Arbejdet i det Rådgivende Brugerpanel er ulønnet.

Interesseret? - sådan gør du
Kontakt Tine Christensen, Kræftens Bekæmpelse for at høre nærmere på telefon: 52 19 76 97 eller e-mail: tinec@cancer.dk

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er den 9. november 2018.
Samtalene foregår i Kræftrådgivningen, Nørregaardsvej 10, 2800 Lyngby tirsdag den 13. november og mandag den 19. november 2018.