Medlemmer til vores Rådgivende Brugerpanel søges

​Vi søger nye medlemmer til vores velfungerende Rådgivende Brugerpanel på Onkologisk Afdeling, Herlev Hospital. Panelet har gennem de seneste 7 år været med til at skabe forbedringer på en lang række områder.

Vil du hjælpe os med rådgivning og idéer via dine  erfaringer som patient?

Kræftens Bekæmpelse hjælper med rekruttering til panelet og står til rådighed med en kontaktperson til medlemmerne i panelet.

Dine forudsætninger
Du er blevet behandlet på Onkologisk Afdeling  på Herlev Hospital.
Dine erfaringer som patient i afdelingen ligger max. 5 år tilbage.
Du kan afsætte 2-8 timer om måneden afhængig af opgaven.
Du vil gerne anvende dine erfaringer og ideer til fælles bedste for
        kræftpatienter.

IMG_0985Det Rådgivende Brugerpanel_Herlev hospital_Onkologisk_2015_11_12.jpg
Det arbejder brugerpanelet med
Der holdes ca. 4 møder om året med forudgående dagsorden. Du vil blive introduceret til arbejdet og til Brugerpanelet ved et introduktionsmøde.

Eksempler på opgaver: Rådgivning i forhold til patientansvarlig læge, pjecer, informations-tv og kommunikation mellem patienter, pårørende og personale.

Arbejdet i det Rådgivende Brugerpanel er ulønnet.

interesseret? -  sådan gør du
Kontakt Camilla Stolt Nielsen, Kræftens Bekæmpelse for at høre nærmere på telefon: 21 16 27 19 eller e-mail: stolt@cancer.dk

Ansøgningsfrist den 10. august 2017.

Der er samtaler tirsdag den 15. august og onsdag d. 16. august 2017.

Vi glæder os til samarbejdet!