Aften- og informationsmøder

For patienter og pårørende

OBS - alle patientskoler, informationsmøder, Look Good Feel Better, Krop og Kræft  - og velkomstmøder er aflyst indtil videre.

Om forsøg med Kræftmedicin

Tid:  Den 6. maj 2020 - klokken 19.20 - 21.00 - Aflyst indtil videre
Sted: Store Mødesal på Herlev Hospital (ligger i forhallen tæt på Caféen)

Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål.
Alle er velkomne - ingen tilmelding.

Emnet er valgt på baggrund af forslag fra patienter, pårørende og afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Emnerne til møderækken - Den pårørende i fokus er valgt på baggrund af forslag fra patienter, pårørende og afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Afdeling for Kræftbehandling holder hvert år mellem 3 og 4 informationsmøder for pårørende og patienter med forskellige temaer, som blandt andre afdelingens Rådgivende Brugerpanel af patienter har været med til at beslutte.

Forslag til emner

Hvis du har et emne, som du gerne vil foreslå, at vi belyser på et informationsmøde , er du velkommen til at sige det til sygeplejersken eller lægen, næste gang du besøger afdelingen. Du kan også skrive til os: