Aften- og informationsmøder

For patienter og pårørende

Den pårørende i fokus – om håndtering af konflikter
Den 19. februar  2019

Tid: 19.30 - 21.00
Sted: Store Mødesal, Herlev Hospital (i forhallen ved Cafeteriaet) på etagen under auditorierne

Mange oplever, at rollerne ændrer sig under sygdom og behandling, og at der lettere kan opstå konflikter mellem pårørende og patient - eller pårørende imellem. Vi har derfor inviteret psykolog Camilla Schrøder til at holde oplæg for pårørende og patienter om konflikthåndtering den 19. februar 2019 klokken 19.30 – 21.00 i Store Mødesal på Herlev Hospital.

Temaet konflikthåndtering er valgt på baggrund af forslag fra tidligere informationsmøder og på baggrund af forslag fra afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål.

Alle er velkomne - ingen tilmelding.

Emnerne til møderækken - Den pårørende i fokus er valgt på baggrund af forslag fra patienter, pårørende og afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Onkologisk Afdeling holder hvert år mellem 3 og 4 informationsmøder for pårørende og patienter med forskellige temaer, som blandt andre afdelingens Rådgivende Brugerpanel af patienter har været med til at beslutte.

Forslag til emner

Hvis du har et emne, som du gerne vil foreslå, at vi belyser på et informationsmøde , er du velkommen til at skrive til

Kommunikationsrådgiver Charlotte Hald
charlotte.hald@regionh.dk