Aften- og informationsmøder

For patienter og pårørende

Den pårørende i fokus - informationsmøde - emne psykiske reaktioner

Tid: Den 10. september 2019
Sted: Store Mødesal på Herlev Hospital (ligger i forhallen overfor Cafeteriaet)

​Psykolog Camilla Schrøder holder oplæg om

• reaktioner hos pårørende - når en i familien eller den nærmeste omgangskreds får kræft.
  • hvordan er man pårørende til en kræftsyg, og er det noget andet end det, man plejer at være - ægtefælle/barn/forældre/ven?
  • hvad hvis den syge og den pårørende har forskellige behov?
  • hvordan passer man også på sig selv som pårørende?
Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål.
Alle er velkomne - ingen tilmelding.

Emnet psykiske reaktioner er valgt på baggrund af forslag fra patienter, pårørende og afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Emnerne til møderækken - Den pårørende i fokus er valgt på baggrund af forslag fra patienter, pårørende og afdelingens Rådgivende Brugerpanel.

Afdeling for Kræftbehandling holder hvert år mellem 3 og 4 informationsmøder for pårørende og patienter med forskellige temaer, som blandt andre afdelingens Rådgivende Brugerpanel af patienter har været med til at beslutte.

Forslag til emner

Hvis du har et emne, som du gerne vil foreslå, at vi belyser på et informationsmøde , er du velkommen til at sige det til sygeplejersken eller lægen, næste gang du besøger afdelingen. Du kan også skrive til os: