​​

Deltagerinformation Herlev/Østerbroundersøgelsen

Telefontid: mandag til torsdag  kl. 19.30 - 20.30

Telefon 38 68 20 98  


Professor Børge Nordestgaard

Kære deltager, tak fordi du vil være med i undersøgelsen!

Med din deltagelse bidrager du til at øge vores medicinske viden om mange forskellige alvorlige sygdomme, som hvert år rammer mange tusinde danskere. Selve den fysiske undersøgelse foregår på Klinisk Biokemisk Afdeling på Herlev Hospital.

Din deltagelse gør os bedre

Ved at deltage indgår dine målte data i en database over personer fra det Københavnske område. De data ligger til grund for vores medicinske forskning. Vi forsker både i hjertekarsygdomme, lungesygdomme, cancer, og mange andre sygdomme. Et af vores mål er at finde frem til de data, eller kombinationer af målte data ved en helbredsundersøgelse, som indikerer alvorlige sygdomme. Det betyder at din deltagelse er med til at gøre os bedre til at forudsige om en person er i risiko for at udvikle en bestemt sygdom - samt gøre os bedre til at forstå de sygdomsprocesser, der indgår i disse sygdomme.

Dit bidrag er vigtigt

Udfordringen i denne form for medicinsk forskning er at skelne imellem almindelig biologisk variation og variation som skyldes sygdom.

Til det behøves en meget stor mængde data, både fra raske og syge, så derfor er det vigtigt at også du deltager, uanset om du er helt rask eller fejler en eller flere sygdomme.

Undersøgelsen er en helbredsundersøgelse

Selve undersøgelsen ligner en almindelig helbredsundersøgelse, hvor bla. din højde, vægt og blodtryk bliver målt. Desuden bliver der taget forskellige blodprøver og din lungefunktion bliver målt. Dit udfyldte spørgeskema bliver desuden gennemgået af en ekspert, sammen med dig, for at undgå misforståelser.

Resultater af undersøgelsen 

Indenfor ca. 6-8 uger efter undersøgelsen modtager du et brev  i din e-boks med de vigtigste resultater af undersøgelsen.

Undersøgelsen finder sted på Herlev Hospital

Herlev/Østerbroundersøgelsen finder sted på Herlev Hospital i Prøvetagningen. Du finder os på Borgmester Ib Juuls Vej 73, opgang 7, 4. etage, M1. Undersøgelsen har åbent mandag til torsdag fra 15.30 – 19:00, og du skal have bestilt en tid i forvejen. Der er et link til dette på din invitation.

Kort over hospitalet​

- Kommer du med offentlig transport, gå da til Borgmester Ib Juuls Vej 7, og videre til opgang 7 og tag elevatoren til 4. etage. 

- Benytter du den overdækkede Parkering 2, eller parkering 3, gå da til opgang 25. Bemærk  at indgangen til denne opgang ligger på 3. sal, så du skal kun gå eller køre 1 etage op med elevatoren og derefter videre til afsnit M1

Benytter du parkering 4, 6, 7 eller 9 (P-hus), gå da til Borgmester Ib Juuls Vej 73, opgang 7, 4. etage, M1.


Skriv til os

Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger som for eksempel dit cpr-nummer eller oplysninger om dit helbred eller sygdomsforløb, skal du skrive til os via en sikker forbindelse. ​

For borgere og patienter


Skriv sikkert til os med Digital Post via borger.dk (login med MitID)​​​Har du generelle spørgsmål, kan du skrive en besked til os (send ikke følsomme og fortrolige oplysninger)​Redaktør