​​

Indlæggelse i graviditeten

​Hvis der opstår komplikationer sidst i graviditeten, kan du blive indlagt på vores Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1.

​Hvis der opstår komplikationer i sidste halvdel af graviditeten som gør, at du skal observeres eller behandles, bliver du undersøgt i Fødemodtagelsen. Her vurderer jordemoderen og lægen om du skal indlægges på vores Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1.

Find kontaktoplysninger til Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 i afsnittet "Kontakt" her på siden.

Om Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1

På Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 ligger du enten på enestue eller deler stuen med en anden gravid kvinde.

Der er fri besøgstid. Din partner og større børn kan købe spisebilletter til de tre hovedmåltider. Du kan benytte din egen mobiltelefon.

Hvis du skal være indlagt i længere tid er der TV på stuerne. Du kan desuden bede om en adgangskode til hospitalets trådløse internet, hvis du selv har en bærbar pc, en smartphone eller lignende.

Risiko for at føde for tidligt

Hvis du er i risiko for at føde for tidligt kan du blive indlagt på vores Graviditet og Barsel, sengeafsnit 1 til observation og aflastning. Herlev Hospital har både en Fødegang og en afdeling for behandling af nyfødte for syge nyfødte og for tidligt fødte børn. Her kan vi tage os af dig og dit barn, hvis fødslen skulle starte for tidligt. 

Find mere information om Behandling af Nyfødte, sengeafsnit 1,​ 

Hvis der er risiko for, at du føder før uge 28, bliver du overflyttet til Rigshospitalet, som tager sig af børn, der bliver født meget tidligt. Hvis risikoen for at føde meget for tidligt forsvinder, kan du fortsætte med at gå til undersøgelser og føde på Herlev Hospital som planlagt.​


Redaktør