Efterfødselssamtale

OBS! Der afholdes og planlægges ikke efterfødselssamtaler i denne periode for at forebygge smittespredning med Coronavirus/Covid19. 

​​​​

Få en god afslutning på hele forløbet

Formålet med samtalen er at skabe en god afslutning på hele forløbet, hvor både du og din partner har mulighed for at få talt om fødslen og få svar på eventuelle spørgsmål og bekymringer. Samtalen foregår i Barsel, Klinik 1, i forbindelse med hælblodprøve og høreundersøgelse af jeres nyfødte barn to til tre dage efter fødslen.

Der tages udgangspunkt i jeres oplevelse

​Samtalen tager udgangspunkt i jeres oplevelse af fødslen. Måske har I kun enkelte spørgsmål, hvor det kan handle om at få tidspunkter og handlinger til at hænge sammen eller få uddybet noget, som jordemoderen eller lægen sagde undervejs. Måske har I slet ingen spørgsmål, eller har mere brug for at tale om jeres barns trivsel. Undersøgelser har vist, at det er vigtigt, at I har en mulighed for at tale om jeres oplevelse af fødslen. 

Hvis der efter samtalen er brug for yderligere opfølgning, eller ubesvarede spørgsmål, tilbyder vi en uddybende efterfødselssamtale. 

​Kontakt os for en aftale om efterfødselssamtale

Behovet for en uddybende efterfødselssamtale kan opstå længe efter fødslen. Du har derfor altid mulighed for at kontakte os og få tid til en efterfødselssamtale. Find kontaktoplysninger til Barsel, klinik 1 i afsnittet "Kontakt" her på siden, for at bestille tid til en efterfødselssamtale.

Redaktør