Ventetid og frit sygehusvalg

​Ventetiden regnes fra den dag, vi modtager en henvisning fra din læge, til den dag undersøgelsen er planlagt.

​Du kan se den maksimale ventetid der må gå her. 

 

Afdelingen bestræber sig på, at kunne tilbyde dig en konsultation senest tre hverdage efter, at vi har modtaget din henvisning, når der er mistanke om brystkræft. Dette følger af de nyligt indførte kræftpakkeforløb. Vi gør opmærksom på, at ventetiderne i kræftpakkerne er servicemål og ikke et retskrav. 

Ved henvisning for sygdom i brystet som ikke er under mistanke om at være kræft, skal du tilbydes undersøgelse/behandling inden for 1 måned.

  • Afdelingen kan oplyse dig om den aktuelle ventetid til undersøgelse og behandling. Du kan søge yderligere informationer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside:www.venteinfo.dk
Almindeligt frit sygehusvalg

Efter reglerne om frit sygehusvalg har du ret til frit at vælge mellem alle de øvrige offentlige sygehuse og afdelinger i hele landet. Du kan finde informationer om ventetider på de enkelte sygehuse og afdelinger på www.venteinfo.dk. Du er også meget velkommen til at henvende dig til afdelingen på telefonnummer 3868 4288 mellem 9-13. Afdelingen vil så vejlede dig om dine muligheder for at benytte det almindelige frie sygehusvalg. 

Udvidet frit sygehusvalg

Hvis vi i regionen og på de sygehuse regionen samarbejder med har mere end 1 måneds ventetid på behandling, er dine valgmuligheder udvidede. Du har derfor også mulighed for at vælge behandling på de private sygehuse, som har en særlig aftale med regionen. Der eksisterer dog ikke p.t. aftale mellem Region Hovedstaden og private sygehuse vedr. kirurgisk behandling af brystkræft. 

Du kan finde informationer om de private sygehuse påwww.sygehusvalg.dkRedaktør