6. november 2017

​Du bestemmer!

​For alle unge kommer der en dag, hvor det er tid til at blive selvstændig og overtage ansvaret for ens eget liv. Måske er den dag allerede kommet til dig, måske ikke endnu? Uanset om du selv klarer det meste i din hverdag eller ej, så har de fleste brug for nogen at støtte sig til. Det kan være nødvendigt at få hjælp, råd eller trøst, og det fortsætter hele livet! Så hvordan sikrer du, at du har styr på din hverdag? At du rykker i den rigtige retning for dig? Og hvem skal være med på det hold, som du støtter dig til?

2 emner vi har fokus på denne gang:

  • Ejerskab 

    At tage ejerskab i sit liv er en vigtig egenskab for at få det bedst mulige liv og succes indenfor det man gør! For at tage ejerskab skal du tage ansvar, være ærlig og erkende dine egne succeser. Dette er i modsætning til at skyde skylden på andre, benægte og give op. Igen gælder det, at hvis du er bevidst om, hvad du gør i de forskellige situationer, så har du mulighed for at blive opmærksom på, om du tager ejerskab i dit liv.  Derefter kan du tage en beslutning, om du vil gøre noget anderledes. Du bestemmer!  

  • The Dream Team 

    Hvem skal være på dit drømmehold? Hvem er god for dig i hverdagen og i hvilke situationer? Er dem du er sammen med, de mennesker, som får det bedste frem i dig? Ved at være bevidst om hvordan vores relationer påvirker vores valg og handlinger, kan vi få det bedst mulige ud af vores relationer, så de styrker og hjælper os i den rigtige retning.
    Tilbage til planen

Redaktør