7. maj 2018

Alle vokser, når vi hjælper hinanden!

De lykkeligste mennesker er dem, som føler, at de kan bidrage med noget positivt til andres liv! Heldigvis har vi alle noget, som vi kan hjælpe andre med. Så hvordan kan du blive opmærksom på de områder, hvor du kan hjælpe andre? Hvilke af dine erfaringer, evner og værdier kan være værdifulde for andre? Og hvordan kan du undgå at stjæle værdifuld tid fra dig selv, så du kan få overskud til også at være noget for andre?

2 emner vi har fokus på denne gang:

  • The Dream Team

    Hvem skal være på dit drømmehold? Hvem er god for dig i hverdagen og i hvilke situationer? Er dem du er sammen med, de mennesker, som får det bedste frem i dig? Ved at være bevidst om hvordan vores relationer påvirker vores valg og handlinger, kan vi få det bedst mulige ud af vores relationer, så de styrker og hjælper os i den rigtige retning.

  • Anerkendelse

    Har du prøvet at tænke noget pænt, om nogen du møder, kender eller er i familie med? Hvor ofte husker du så at fortælle den person det positive, du har lagt mærke til? Når du har gjort det, så har du måske lagt mærke til, hvad det gør ved både dig selv og den du anerkender! Vi kan træne os i at give og modtage anerkendelse, og oftest vil du opdage, at det efterlader en positiv følelse og stemning, som gør alle glade. 
    Tilbage til planen

Redaktør