Find vej

​Få hjælp til at finde din præcise lokation på Anæstesiologisk Afdeling. Læs desuden om transport til hospitalet samt parkering og kørselsgodtgørelse.​

​​​​​​​​

Anæstesiologisk Afdeling er fordelt på flere afsnit og flere lokaliteter på hospitalet.
Du kan finde adresserne på nogle af afsnittene her på hjemmesiden. Benyt kontaktknappen på forsiden af Anæstesiologisk Afdeling og vælg derefter afsnittet. 

Adresserne består bl.a. af et opgangsnummer. Du kan få adgang til et kort over hospitalet med opgangsnumre her (åbner i nyt vindue). Du kan downloade kortet som PDF.   

Du har også adgang til hospitalets elektroniske ruteviser (åbner i nyt vindue), som viser dig vej til din præcise destination på hospitalet. I ruteviseren vælger du først din transportform, derefter skriver du i søgefeltet, hvor du skal hen på hospitalet, f.eks. Dagkirurgisk Afsnit, og til sidst trykke​r du på ”Vis rute”. Under selve ruteviseren står der en nærmere forklaring til selve ruten i ruteviseren. 

Læs mere om transport til hospitalet​​ (åbner i nyt vindue)​, herunder bus- og toglinjer, parkering samt ret til transport og kørsels​godtgørelse.  Redaktør