Når du skal indlægges

​Vi håber din indlæggelse på  sengeafsnittet forløber tilfredsstillende, og at oplysningerne her på  siden kan være en hjælp

På Kræftbehandling, sengeafsnit 1 (tidligere Onkologisk Sengeafsnit) er vi specialister i at behandle kræftsygdomme og i at finde den behandling og pleje, der kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi lægger stor vægt på, at du som patient føler dig tryg og er godt informeret under indlæggelsen. Du skal med andre ord bare spørge, hvis der er noget , du er i tvivl om.

Akut indlæggelse

Når du bliver indlagt akut på Kræftbehandling, sengeafsnit 1 via ambulance eller akutmodtagelse vil vi løbende orientere dig om, hvad der skal ske. Sammen med dig finder vi ud af, hvilke ting, du har brug for under indlæggelsen, og hvordan det kan anskaffes. 

Indkaldelsesbrev - planlagt indlæggelse

Når du venter på at blive kaldt til indlæggelse på Afdeling for Kræftbehandling, får du på et tidspunkt et indkaldelsesbrev fra os med oplysninger om, hvor og hvornår du skal møde.
 
Læs venligst indkaldelsesbrevet grundigt. I indkaldelsesbrevet vil der blandt andet stå, om du skal møde fastende.

Pårørende - besøgstid

Læs om besøgstid via dette link

Husk at melde dig syg

Inden du skal indlægges, skal du huske at melde dig syg. Allerede den første sygedag skal du sygemelde dig hos din arbejdsgiver ifølge loven om sygesikring. 
 
Er du ledig skal du straks sygemelde dig på Jobnet. Link til www.jobnet.dk

Husk at medbringe

  • dit indkaldelsesbrev - med besked om mødested og mødetid
  • dit sundhedskort (sygesikringsbevis)
  • toiletsager, morgenkåbe, hjemmesko og eventuelt skiftetøj
  • din medicin
  • eventuelle hjælpemidler som f.eks. briller, høreapparat og stok
  • telefonnumre og adresser på pårørende
  • læsestof, håndarbejde eller lignende
  • telefon og oplader
  • hvis du har spørgsmål, er det en god idé at medbringe dem på skrift.

​Her skal du henvende dig 

Når du ankommer til hospitalet, skal du henvende dig direkte til Kræftbehandling, sengeafsnit 1, opgang 1, 17. etage. Du kan eventuelt spørge i Informationen i forhallen. 

Aflysning

Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig ringe til os så hurtigt som muligt og aftale en anden tid på tlf. 38 68 31 68

Transport

Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet, når du bliver indlagt eller udskrevet. Hvis lægen vurderer, at du på grund af dit helbred ikke kan bruge offentlige transportmidler, s​ørger og betaler hospitalet for den rette transport.
Læs mere om transport​

Parkering

Vær opmærksom på parkeringsskiltene. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder de angivne tidsbegrænsninger, eller hvis du parkerer udenfor de afmærkede områder. Hospitalet påtager sig ikke ansvaret for din bil under parkeringen.
Læs mere om pa​rkering​​

Dine personlige ejendele

Vi fraråder, at du tager større pengebeløb, smykker og lignende med på sygehuset. Hvis du er nødt til at medbringe værdigenstande og penge, så er der mulighed for at deponere det på hospitalet. Spørg os gerne om det.

Hospitalet påtager sig i øvrigt desværre ikke ansvaret for dine medbragte ejendele og værdigenstande.

Kontakt


 

Redaktør