Om Kræftbehandling, klinik 6

​Opgang 1, 17. etage

I Kræftbehandling, klinik 6 tager vi os af undersøgelse og behandling af sarkom. Der er sygeplejesker og læger knyttet til klinik 6. Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om

Kræftbehandling, klinik 6 - åbningstider

Klinikken har åbent for behandling hverdage fra klokken 7.00 - 17.00.

Telefontid

Hverdage klokken 8.00 - 15.00
Telefon 38 68 30 07

Hvem behandles i klinik 6

Det er hovedsageligt patienter, som har et eller flere sarkomer, der er tilknyttet klinik 6.   
Man kan sidde eller ligge i klinikkens rolige omgivelser og få behandling uden at være indlagt. Klinikkens stuer er indrettet sådan, at mellem 4-6 patienter kan få behandling. Behandlingsstolene er designet, så man både kan ligge og sidde behageligt i dem.

TV og Internetadgang

Som patient på klinik 6 har du mulighed for at se fjernsyn og  DVD. .

Hensynet til medpatienterne

Når du er på klinikken beder vi om, at du tager hensyn til de øvrige patienter. Det gælder især, når du skal bevæge dig rundt på de fælles arealer. Vi opfordrer til at du som patient tager en morgenkåbe på. For eksempel, når du skal hente noget at drikke i vores vogn med drikkevarer eller hente mad ved buffeten.

Hygiejne, mad- og drikkevarer

I kli har vi det, vi kalder en drikkevogn. Ved drikkevognen er både patienter og pårørende velkomne til at forsyne sig med varm kakao, vand, saftevand, juice, the, kaffe, men også med kage, småkager, frugt. sukker, marmelade, nutella og honning.

Det er dog vigtigt, at man har vasket sine hænder, inden man forsyner sig. Det er også muligt at bruge spritservietter eller håndsprit til at rengøre hænderne med. Begge dele kan du finde på drikkevognen.

Taber du noget på gulvet, så smid det ud og tag noget nyt i stedet.

Opbevaring af mad og fødevarer

Vi henstiller til, at du benytter det lille køleskab, der står i en af dagligstuerne. Det er beregnet til, hvis du har noget mad, du gerne vil have opbevaret. Husk at skrive stuenavn og dato på maden.
Køleskabet bliver dagligt kontrolleret. Hvis der ikke står stuenavn og dato på, bliver maden smidt ud af hensyn til hygiejnen.

Kontakt - aflysning

Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig ringe til os så hurtigt som muligt. Se telefonnummeret øverst på siden her.

Transport

Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet, når du bliver indlagt eller udskrevet. Hvis lægen vurderer, at du på grund af dit helbred ikke kan bruge offentlige transportmidler, sørger og betaler hospitalet for den rette transport.
Læs mere om transport

Vær opmærksom på parkeringsskiltene. Du kan få en parkeringsbøde, hvis du ikke overholder de angivne tidsbegrænsninger, eller hvis du parkerer udenfor de afmærkede områder. Hospitalet påtager sig ikke ansvaret for din bil under parkeringen.

Dine personlige ejendele

Vi fraråder, at du tager større pengebeløb, smykker og lignende med på sygehuset. Hospitalet påtager sig desværre ikke ansvaret for dine medbragte ejendele og værdigenstande.

Ledelse - Kræftbehandling, klinik 6

Overlæge Lotte Engell-Nørregård
Afdelingssygeplejerske Mia Bjørn Hansen
Ledende lægesekretær Jannie Bistrup

Link til kontaktsiden for Kræftbehandling, klinik 6

Redaktør