Om køkkenet Menuen på Herlev Hospital er baseret på sæsonens lokale råvarer, hvilket betyder at retterne som patienterne tilbydes skifter med sæsonerne. Madfilosofi I Ernæringsenheden laver vi dagligt mad til ca. 1000 patienter. Herunder også til Psykiatrisk Center Ballerup. Desuden laver vi maden til hospitalets personalekantiner 4. november 2019 / 11:33 Madspild og bæredygtighed Vi arbejder med at indføre grønne tiltag i køkkenet og anstrenger os på at nedbringe vores madspild og øge mængden af økologiske råvarer. 4. november 2019 / 11:35 Smiley rapporter 31. oktober 2019 / 12:41 (Webid:d61894a8-26fa-4492-ab8a-99acec4df0ae) ContentTypeId:0x010100C568DB52D9D0A14D9B2FDCC96666E9F2007948130EC3DB064584E219954237AF39009452EC1D623246A98E3D4F4B956DBBB600B52690698F9B4317A25D71E6FF9098B4* ( PublishingDate>1970-01-01) TaggedTags:* - {"Filter1Selected":false,"ImageTemplateDisplayType":0,"MaxResults":0,"Published1Days":5,"Published1Filter":0,"Published2Date":"\/Date(-3600000+0100)\/","Published2Filter":1,"SelectedTags":"","ShowAlphabet":false,"ShowSearch":false,"SortDesc":false,"SortOrdering":1,"Sources":[{"m_Item1":"https:\/\/www.herlevhospital.dk\/afdelinger-og-klinikker\/det-nordiske-koekken\/Om-Det-Nordiske-Kokken","m_Item2":true,"m_Item3":"d61894a8-26fa-4492-ab8a-99acec4df0ae"}],"TemplateDisplayType":3}
Madfilosofi I Ernæringsenheden laver vi dagligt mad til ca. 1000 patienter. Herunder også til Psykiatrisk Center Ballerup. Desuden laver vi maden til hospitalets personalekantiner 4. november 2019 / 11:33
Madspild og bæredygtighed Vi arbejder med at indføre grønne tiltag i køkkenet og anstrenger os på at nedbringe vores madspild og øge mængden af økologiske råvarer. 4. november 2019 / 11:35