Urinvejssygdomme, sengeafsnit 2 (etage 23)

Urinvejssygdomme, sengeafsnit 2 på 23. etage - her ligger der fortrinsvis patienter med kræft i nyre/binyre og kræft i prostata.


Stuegang

Der er stuegang mellem klokken 9.00 og 15.00 på hverdage.

I weekender og på helligdage er der stuegang ved behov mellem klokken 9.00 - 18.00.

Formålet med stuegangen er, at lægen i samarbejde med patienten afdækker symptomer og iværksætter undersøgelser. Som pårørende kan du altid være med til stuegang, hvis patienten er indforstået med det. Du er også altid velkommen til at tale med plejepersonalet. Når lægen og sygeplejersken videregiver informationer, oplever mange det som en hjælp at have pårørende med.

Hvis I er flere pårørende, kan det være en fordel at vælge en, som har kontakten til personalet. Det gælder også ved lægesamtaler og stuegang

Lægesamtale

Hvis der er behov for en lægesamtale, kan dette aftales med personalet. Lægesamtalen er en dialog mellem personale, patient og pårørende om behandling eller planer. Lægesamtaler foregår efter aftale. Det er ofte den læge, der går stuegang, der er med til samtalen. Hvis du som pårørende ønsker at deltage i lægesamtalen, skal du aftale tidspunktet med plejepersonalet. Ved lægesamtalen er der mulighed for at stille spørgsmål til lægen.

Vi henstiller til, at der er én pårørende, der har kontakten til afdelingen, og som derefter informerer andre pårørende.

Besøgstider 

CORONAVIRUS - vigtig information 

Læs mere om retningslinjerne ved besøg og ledsagelse her.

Kontakt afdelingen

Hvis du har behov for at tale med personalet på afdelingen kan du kontakte Sengeafsnit 2 (etage 23) på telefon:  38 68 49 40 kl. 13.00-14.00 og kl. 19.00-21.00. 

I perioden fra kl. 15.00 - 16.00 er der vagtskifte for afdelingens personale, og henvendelser i dette tidspunkt bør derfor så vidt muligt undlades da vagtpersonalet har behov for at læse rapporten på afdelingens patienter, for at kunne besvare eventuelle spørgsmål.

Det er tilladt at tale i mobiltelefon på hospitalet. Vi anbefaler, at I aftaler et tidspunkt, hvor du kan ringe direkte til din pårørendes mobiltelefon

Transport

Som udgangspunkt betaler du selv transporten til og fra hospitalet, når du bliver indlagt eller udskrevet. Hvis lægen vurderer, at du på grund af dit helbred ikke kan benytte offentlige transportmidler, sørger og betaler hospitalet for den rette transport.

Læs mere om transport til og fra hospitalet
Redaktør