​​​​​​​​

Kvindesygdomme, klinik 1

​I klinikken varetages udredning, undersøgelse og behandling af en række kvindesygdomme. 

En aftale i klinikken kræver, at du henvises fra din egen praktiserende læge eller speciallæge.​​

Læs mere om:Henvisning til undersøgelse og behandling

Henvisningen sendes fra din læge til den Centrale Visitation (CVI) og derefter til vores afdeling. Du kan ikke henvende dig direkte i klinikken uden en aftale.

Når henvisningen modtages visiteres den af en speciallæge. Oplysninger fra din egen læge eller speciallæges vurdering har betydning for hvornår, og hos hvilken læge du tilbydes en tid til konsultation.

Du modtager indkaldelse til Kvindesygdomme, Klinik 1 i E-boks. Al skriftlig korrespondance med ambulatoriet foregår på denne måde. Husk at åbne din E-boks. Hvis du er frameldt, får du tilsendt et brev med posten.

Samtidig med indkaldelsen til første besøg bliver du oplyst om reglerne for ventetid. Indtil du møder i ambulatoriet første gang, skal du kontakte den læge der har henvist dig, hvis du får det dårligere.

I nogle tilfælde har din læge allerede foretaget en udredning, derfor kan vi ved første besøg, i samråd med dig, tilbyde behandling for dit problem.

I andre tilfælde er det nødvendigt først at foretage en udredning, før den præcise diagnose kan stilles. Ved dit første besøg vil du, i samråd med lægen, modtage en plan for dette.​​
Hvis du ønsker at ændre din tid

Se kontaktoplysninger til Kvindesygdomme, Klinik 1.

Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt hvis du ønsker at aflyse eller ændre en aftale. Næste gang kan det være dig der på den måde får et bedre tilbud eller hurtigere kan blive behandlet.

Hvis der er lagt en plan for din behandling, f.eks. planlagt en operation, beder vi dig nøje overveje aflysningen. 

Aflysninger betyder dårlig udnyttelse af personale og behandlingstilbud i Sundhedsvæsnet.Redaktør