Forløbet i klinikken - praktisk information, Herlev

​Her på siden finder du praktisk information om dit genoptræningsforløb i klinikken på Herlev Hospital.

Kontaktperson

Vi ønsker, at dit genoptræningsforløb i Fysio- og Ergoterapi forløber bedst muligt. Derfor får du en kontaktperson, som har det overordnede ansvar for dit genoptræningsforløb. Du får oplyst navnet på din kontaktperson, når du bliver indkaldt til genoptræning.

Mødetid

Besked om mødetid og mødested fremgår af din indkaldelse til genoptræning. Når du møder i afdelingen skal du tage plads i venteområdet, med mindre du har aftalt andet med din ergo- eller fysioterapeut.


Hvis du er forhindret i at møde, beder vi dig ringe til os på 3868 3801 eller sende en ​mail til afdelingen hurtigst muligt og aftale en ny​ tid.

Husk at medbringe:​

  • Indkaldelsesbrev

  • Træningstøj, der er godt at bevæge sig i samt et par gode, praktiske sko eller sandaler uden hæl

  • Noget at drikke eksempelvis vand, juice eller kakao.

  • Hvis du har spørgsmål, er det en god idé at medbringe dem på skrift

  • Eventuel medicin

Hvis du skal træne i afdelingens varmtvandsbassin, skal du huske badetøj og håndklæde.

Pårørende

Hvis du ønsker at have en pårørende med til din træning, skal du lave en aftale med din kontaktperson i Fysio- og Ergoterapi.

Transport til genoptræning

Du skal selv sørge for transport til din genoptræning. I særlige tilfælde vil lægen i klinikken ordinere kørsel samtidig med genoptræning.

Omklædning/Penge og værdigenstande

Der er ikke omklædningsrum i afdelingen. Vi har heller ikke mulighed for at tilbyde et aflåst skab. Derfor anbefaler vi, at du lader dine værdigenstande samt større pengebeløb blive hjemme. Hospitalet erstatter ikke stjålne eller tabte ting.

Brug af mobiltelefon

Du må gerne bruge din mobiltelefon i afdelingen, men husk at tage hensyn til de andre patienter. Det er dog vigtigt, at du ikke benytter mobiltelefon i de områder på hospitalet, hvor skilte markerer et forbud.

Tobaksrygning, alkohol og rusmidler

Herlev Hospital er røgfrit både ude og inde. Indtagelse og påvirkning af alkohol eller andet euforiserende stof er uforeneligt med genoptræning og medfører bortvisning.

Udlån af hjælpemidler

Udlån af hjælpemidler kan foregå i forbindelse med et besøg i et af hospitalets klinikker eller i forbindelse med et genoptræningsforløb. En fysioterapeut eller ergoterapeut vil foretage en vurdering af dit behov for hjælpemidler.

Ventetid

Der kan være ventetid på nogle typer af genoptræning. Du kan hjælpe os med at holde ventetiderne nede ved at melde afbud i god tid.​


Redaktør