Afdeling for Børn og Unges venner

Afdeling for Børn og Unge har en række venner, der løbende støtter arbejdet for syge børn og unge. Det betyder rigtig meget for børnene, de unge, deres forældre samt personalet her på afdelingen!

​​​​​​​​

Vores hospitalsklovne er sponsoreret af:

  • Holm TechnoScan A/S

  • Nordeafonden: "Vi har fra Nordea Fondens side lokalt valgt at støtte klovnene på Børneafdelingen via Danske Hospitalsklovne da de absolut er med til at fremme det vi kalder "Det gode liv". De hjælper ikke blot børnene igennem en til tider svær tid, men hjælper også de pårørende til at få noget glæde ind i dagen" (November 2012 + Februar 2014).​Februar-overrækkelsen foregik ved en fastelavnsfest i hospitalets forhal, hvor Basim og Toke Lars Bjarke var med til at gøre arrangementet rigtigt festligt for små og store.

  • Trygfonden​

  • Samt betalt af midler, formidlet af foreningen Danske Hospitalsklovne

​​​​​​​​Læs om hospitalsklovnene på Afdeling for Børn og Unge​

Karmagruppen og familierestauranten Bones​

50.000 kroner blev overrakt til ledende oversygplejerske Merete ​Thomsen i forbindelse med Herlev Festuge, hvor Karmagruppen og familierestauranten Bones afholdt et VIP-arrangement. Overskuddet herfra gjorde denne fornemme donation mulig.

Pengene vil vi bruge til at lease et flot akvarium til Børnemodtagelsen og ambulatoriet, så vores børn og unge får noget underholdende og afstressende at se på. (September 2015)

Redaktør