Lægesekretærelev i Afdeling for Blodsygdomme

​Her kan du læse om at være lægesekretærelev i Afdeling for Blodsygdomme.

I Afdeling for Blodsygdomme arbejder lægesekretærerne lidt anderledes end lægesekretærerne gør på andre afdelinger. Hver lægesekretær har ansvaret for sit eget ambulatoriespor og et tæt samarbejde med den læge, der er tilknyttet ambulatoriesporet samt de patienter der går i ambulatoriet. Udover arbejdet med ambulatoriet, skriver vi også stuegang (primært for vores ”egen” læge) samt stuegang på patienterne i Daghospitalerne.

I Afdeling for Blodsygdomme vil vi gerne give lægesekretæreleverne et grundigt indblik i vores unikke måde at arbejde på, og så vidt det er muligt, vil eleverne få lov at prøve at arbejde selvstændigt med en ambulatoriefunktion.

Lægesekretærgruppen i Afdeling for Blodsygdomme er en velfungerende gruppe bestående af 12 lægesekretærer og 4 kontorassistenter. Vi har et rigtig godt psykisk arbejdsmiljø, vi arbejder flittigt, men vi griner hver dag, og vi tager os godt af hinanden. Hele sekretærgruppen i afdelingen er samlet på lægegangen på  etage 22.

Når du kommer i Afdeling for Blodsygdomme som lægesekretærelev, vil du få et sjovt og meget lærerigt ophold, og du vil lære nogle rigtig søde mennesker at kende.​​

Redaktør